Kontakt/blogg

Om du är intresserad av att köpa konst kan du börja med att titta i shoppen (under uppbyggnad) – alla mina alster ligger dock inte där. För frågor eller speciella beställningar, maila mig på carinas.box@gmail.com eller ring/SMS:a 073 – 585 4005

Färgbalans i jämförelse med verkligheten kan skilja sig något i nyans och textur mot hur det ser ut på en datorskärm, det beror på att exakta färger är svårt att återge på skärmen och beror även av skärmens inställningar. Det kan vara stor skillnad mellan en laptop och mobilkamera. 

Det bästa är förstås att se bilderna i verkligheten. Du kan besöka min ateljé och galleri, Konstgalleri Utsikten på Landfjärden, som ligger 4 mil söder om Stockholm, ca 25 min med bil från Södermalm. Kontakta mig så stämmer vi av en tid. 

För att boka tid för medial vägledning, energi-healing eller tarot, i enskild session eller per telefon-session, maila mig på carinas.box@gmail.com, eller fråga mig på Facebook: Carina Ehlers Art.

En ung mans sista ord

Linus Magusson dog ung och var endast 24 år när cancern tog hans liv 2015. Linus sista ord har delats över 50 000 gånger på Facebook. Det är kloka tankar som vi alla borde leva efter och som hans mamma Kia Dahlström gärna förmedlar vidare.

Linus kloka ord:

Slösa inte din tid på arbete som du inte gillar. Det är uppenbart att du inte kan lyckas i något som du inte gillar. Tålamod, passion och engagemang kommer lätt, men bara när du älskar det du gör.

Det är dumt att vara rädd för andras åsikter. Rädsla försvagar och paralyserar dig. Om du tillåter det, kan det växa och bli värre varje dag till det inte finns någonting kvar av dig. Lyssna på din inre röst och följ den. Vissa kanske kallar dig galen, men andra kanske tycker att du är en legend.

Ta kontroll över ditt liv, ta fullt ansvar för de saker som händer dig. Begränsa dåliga vanor och försök leva ett hälsosammare liv. Hitta en sport som gör dig lycklig. Låt ditt liv formas av beslut som du har gjort, inte genom de du inte gjort.

Uppskatta människorna omkring dig. Dina vänner och släktingar kommer alltid att vara en oändlig källa till styrka och kärlek. Det är därför du inte ska ta dem för givna.

Mirakelboken – vad är det?

”Våra tankar är energi och med fokuserade tankar, som är detsamma som avsikter, påverkar vi all fysisk materia. När vi har bestämt oss för att ta kontroll över våra sinnen, som i sin tur reglerar våra kroppar, då får vi kontrollen. När vi fått kontrollen och fått tillgång till självläkningskunskap så hjälper vi inte bara oss själva utan hela planeten.
Även om vi påverkas av andras tankar så överväger våra egna oerhört mycket mer.” 
– Dr Adam McLeod of DreamHealer

Sajter som ger hjälp vid sorg:

www.vimil.se – Nätverket Vi som mist någon mitt i livet

www.sorg.se – Svenska institutet för sorgebearbetning

www.sorginfo.se – För dig som förlorat någon närstående, med länkar till många bra sajter för stöd och tröst>

www.begravningar.se – Sveriges auktoriserade begravningsbyråer

www.svenska kyrkan.se/begravning – Svenska kyrkan ger vägledning kring det praktiska och stöd i sorgen

En kvinna som bar ett barn vid sitt bröst sade:
”Tala till oss om barnen.”

Och han sade:
Era barn är inte era barn.
De är söner och döttrar av Livets längtan efter sig själv.
De kommer genom er men är inte från er.
Och fastän de lever hos er, tillhör de er ändå inte.
Ni kan giva dem er kärlek, men inte era tankar, ty de har sina egna tankar.
Ni kan hysa deras kroppar men inte deras själar.
Ty deras själar dväljs i morgondagens hus, som ni inte kan besöka, ens i era drömmar.
Ni må sträva att efterlikna dem, men sök inte att göra dem lika er.
Ty livet vänder inte tillbaka och dröjer inte hos den dag som har flytt.
Ni är de bågar, från vilka era barn skickas ut som levande pilar.
Bågskytten ser målet på det oändligas stig och Han böjer dig med sin makt för att Hans pilar skall gå snabbt och långt.
Låt dig i glädje böjas i Bågskyttens hand.
Ty liksom Han älskar pilen, som flyger, älskar Han också bågen, som är stadig.

av Khalil Gibran ur Profeten