Kurser

 

 

Äntligen erbjuder vi den efterfrågade kursen för att utveckla din intuition!

Kursen hålls över 2 helger i november, på Landfjärden, Stockholm.

Kontaka mig om du önskar mer information!

Varmt välkommen till en spännande och rolig kurs för att utveckla din intuition!

Vi erbjuder två helger fullspäckade av information och övningar i grupp, par och enskilt; lekfullt utformade så att du tryggt och fritt från prestationskrav får utforska och stärka din medfödda intuition. Att öva i grupp fördjupar upplevelsen och stärker tilliten till din egna förmåga – något du kommer ha stor glädje av igenom livet, då intuitionen är vår främsta guide till vår inre och yttre livsresa.

Redan under den första kurshelgen får du bekanta dig med många aspekter av intuition och känna på din egen genom kärnfulla övningar. Du lär dig att förnimma din intuition i många olika former, både yttre och inre, till exempel känslor, syner och idéer, symboltolkning, att känna och arbeta med din egen energi, m.m. Under den andra helgen fördjupar vi oss, och går djupare in i våra inre upplevelser. Vi lär oss om healing, prövar kontakten med andra dimensioner, framförallt anförvanter, änglar och guider, med mer.

Du behöver inga förkunskaper. Kom med ett öppet sinne, redo att utmanas och utvecklas!

Några smakprov:
• Öppning och avslut med vägledda meditationer varje dag, särskilt utformade för att hjälpa din intuitiva utveckling
• Lär dig grunderna om klär-förmågor och att öppna dina sinnen
• Lär dig använda mindfulness och meditation för att stödja din intuition – och tvärtom!
• Lär dig de vanligaste misstag vi ofta gör när vi försöker ”höra” vår intuition – och hur vi kan undvika dem
• Flera roliga, enkla övningar i grupp, par och enskilt varje dag för att stärka din intuition
• Lär dig om symboltolkning och tecken, utforska intuition via skrift- och bildspråk
• Lär dig om energisystemet, lär dig känna energi och arbeta med din egen energi
• Healing i gruppsession och verktyg som du kan ta med dig för ditt eget bruk
• Mediala övningar för kommunikation med andevärlden
• Kraftfulla övningar för att utforska din personliga livsresa

Vi är dedikerade till att stödja din individuella spirituella utveckling – vilket går långt utöver ambitionen att ge dig en så rik och givande upplevelse som möjligt. Gruppstorleken är begränsad till max 10 deltagare för att skapa trygghet, tid för varje deltagares upplevelse och även en fin gruppkänsla. Energin som uppstår i en grupp med delad intention kan ofta förstärka den individuella upplevelsen. Var medveten om att du kan komma att upptäcka delar inom dig som du kanske aldrig förut sett, och som kan kräva fortsatt inre arbete. Om du önskar individuellt stöd efter kursen hjälper vi dig gärna.

Kursinfo 2019

Datum och tid:
Kurshelg 1: Lö. 16 november 10:00-18:00, Sö. 17 november 10:00-17:00
Kurshelg 2: Lö. 30 november 10:00-18:00, Sö. 1 december 10:00-17:00
(ca. 13 aktiva kurstimmar per helg)

Plats: Uggletorpsvägen 30, Landfjärden, Stockholm

Pris:
Kurshelg 1: 2500 kr
Kurshelg 2: 2500 kr
Om båda kurserna betalas samtidigt: 4500 kr

För- och eftermiddagsfika, samt kursmaterial ingår i priset. Lunch medtages av deltagare (micro finns).

Anmälan och betalning – Anmälningsavgift 1.000 kr, senast 27 oktober
Anmälan blir fullständig vid betalning. Antalet platser är begränsat; anmäl dig tidigt för att säkra din plats! Kontakta carinas.box@gmail.com för att boka och för mer information.

Betalning sker via Swish eller bankinbetalning (maila för kontonummer) senast 2 veckor innan respektive kurs-tillfälles början. Om du vill boka båda helgerna samtidigt gäller 2 veckor innan den första helgen.
Swish: 073 5854005 – Om du inte kan betala med swish så maila oss på: carinas.box@gmail.com


Vid förhinder
Oavsett om du betalat för en eller två helger gäller följande (per helg):
Vid återbud senast 2 veckor innan kursstart betalas 1600 kr tillbaka.
Vid återbud senare än 2 veckor innan start betalas 1000 kr tillbaka.

(Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person).  

Vi förbehåller oss rätten att ställa in om minsta antal deltagare inte uppnås, eller i fall av sjukdom eller andra särskilda omständigheter. I detta fall återbetalas hela kursavgiften.


Om kursledarna

Carina Ehlers arbetar som spirituellt medium och konstnär på Landfjärden. Carina har haft medial förmåga sedan barndomen och är klärvoajant, klärsentient, kläraudient med mera. Hon är certifierad på Academy for Inner Potential, en mediumskola i Stockholm under ledning av Vendela Cederholm och Lottie Wahlin.

I sitt arbete specialiserar hon sig på förmedling av anförvanter och guider och erbjuder tarotläsning samt vägledda meditationer i grupp och energihealing med visualisationer med mera. Carinas önskan är att hennes arbete ska hjälpa människor till en ökad förståelse för det som finns utöver den verklighet de flesta av oss kan uppfatta. Hon verkar för denna öppenhet både genom eget medial förmedling av anförvanter och guider, och genom att hjälpa andra att återupptäcka de medfödda förmågor som idag ofta undertrycks i tidiga barndomsår.

Sandra Ehlers bor sedan 12 år utomlands, och reser hit från Österrike, där hon skapat sitt drömliv i bergen. Sandra är teknisk fysiker utbildad på KTH. En krokig väg förde in på djupstudier i buddhism, traditionell yoga-filosofi och healing i en resa från skepticism till djupnande klarhet över vårt livsarbete. Hon är certifierad Reiki Master, certifierad yoga-instruktör, och utvecklar retreat och kurser i mindfulness, meditation, body-mind och inre arbete.

Sandras drivkraft är att stödja vår gemensamma spirituella resa och att hjälpa människor till fördjupad meditation och till en rikare livsupplevelse. Allt inre arbete underlättas om vi har en stabil grund. Sandra tar därför ett helhetsperspektiv som inkluderar alla aspekter av livet och alla människors unika förutsättningar. Ett fokus på grundläggande principer, snarare än på enskilda metoder, ger stöd till varje person att forma ens spirituella och yttre liv efter personliga förutsättningar. Intuition är en viktig nyckel i detta arbete.


Varmt välkomna önskar
Carina Ehlers & Sandra Ehlers