Kurser

 

 

Äntligen erbjuder vi den efterfrågade kursen för att utveckla din intuition!

Kursen hålls över 2 helger i november, på Landfjärden, Stockholm.

Kontaka mig om du önskar mer information!

Varmt välkommen till en spännande och rolig kurs för att utveckla din intuition!

Vi erbjuder två helger fullspäckade av information och övningar i grupp, par och enskilt; lekfullt utformade så att du tryggt och fritt från prestationskrav får utforska och stärka din medfödda intuition. Att öva i grupp fördjupar upplevelsen och stärker tilliten till din egna förmåga – något du kommer ha stor glädje av igenom livet, då intuitionen är vår främsta guide till vår inre och yttre livsresa.

Kursinnehåll

Kurshelg 1 hålls av Sandra Ehlers. Här får vi utforska vår inre värld och dess relation till omvärlden, samt olika sätt att relatera till vår egen intuition. Du lär dig att förnimma intuition i många olika former, till exempel genom våra yttre och inre sinnen, känslor, idéer, och att känna och arbeta med energi. Helgen bjuder på både fördjupad förståelse och övningar i grupp och enskilt. Några smakprov från denna helg:

  • vad intuition är och inte – och hur du vet skillnaden i vardagliga situationer; att använda och stärka din intuition – från generella principer till personliga metoder och från meditation till lekfullhet
  • externa och interna sinnen – lek med sensation & perception
  • visualisation och dess roll för intuitionen
  • ceremoni som verktyg för att stärka intuition
  • body-mind-kopplingen och dess relevans för intuition
  • att arbeta med energi – egen och andras
  • ett MSBR-inspirerat perspektiv på healing
  • hur meditation är relaterat till personlig autenticitet och hur vi kan fördjupa känslan av mening och syfte


Kurshelg 2
hålls av oss båda gemensamt. Redan första helgen bjöd på kärnfulla övningar – men nu är din chans att applicera allt du lärt dig! Denna helg är fullspäckad med lekfulla övningar som låter dig träna olika aspekter av intuition i en säker miljö bland likasinnade. Egen upplevelse och träning med andra är minst lika viktigt som förståelse för att utveckla intuitionen – en unik chans för dig att få båda delar.

Denna helg bjuder även på symboltolkning i olika former, möjlig kontakt med andra dimensioner (framförallt anförvanter, änglar och guider)  och många andra mediala övningar.

Båda helgerna öppnas och avslutas med vägledda meditationer särskilt utformade för att stödja din intuitiva utveckling. 

Du behöver inga förkunskaper. Kom med ett öppet sinne, redo att utmanas och utvecklas!


Vi är dedikerade till att stödja din individuella spirituella utveckling – vilket går långt utöver ambitionen att ge dig en så rik och givande upplevelse som möjligt. Gruppstorleken är begränsad till max 8 deltagare för att skapa trygghet, tid för varje deltagares upplevelse och även en fin gruppkänsla. Energin som uppstår i en grupp med delad intention kan ofta förstärka den individuella upplevelsen. Var medveten om att du kan komma att upptäcka delar inom dig som du kanske aldrig förut sett, och som kan kräva fortsatt inre arbete. Om du önskar individuellt stöd efter kursen hjälper vi dig gärna.

Datum, tid och pris:

Kurshelg 1, kursledare Sandra Ehlers: 2500 kr
Lö. 16 november 10:00-17:00, Sö. 17 november 10:00-16:00

Kurshelg 2, kursledare Sandra & Carina: 2500 kr
Lö. 30 november 10:00-16:00, Sö. 1 december 10:00-16:00

Plats: Uggletorpsvägen 30, Landfjärden, Stockholm

Boka båda för 3750 kr – 25% rabatt på fullpris!

För- och eftermiddagsfika ingår i priset. Lunch medtages av deltagare (micro finns).

Anmälan och betalning

Anmälningsavgift 900 kr per kurstillfälle, senast 10 november!
Anmälan blir fullständig vid betalning. Antalet platser är begränsat; anmäl dig tidigt för att säkra din plats! Kontakta carinas.box@gmail.com för att boka och för mer information. Resterande kursavgift betalas senast dagen innan första bokade kurstillfälles början.
Betalning sker via Swish eller bankinbetalning (maila carinas.box@gmail.com för kontonummer).
Swish: 073 5854005 


Vid förhinder
Vid återbud senast 10 dagar innan resp. kurshelg betalas hela beloppet minus anmälningsavgift tillbaka (vid full betalning 1600 kr/helg eller 2850 kr för båda). Vid återbud senare än 10 dagar innan start betalas 50% tillbaka (1250 kr/helg eller 1875 kr för båda).

Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person.  

Vi förbehåller oss rätten att ställa in om minsta antal deltagare inte uppnås, eller i fall av sjukdom eller andra särskilda omständigheter. I detta fall återbetalas hela kursavgiften.


Om kursledarna

Carina Ehlers arbetar som spirituellt medium och konstnär på Landfjärden. Carina har haft medial förmåga sedan barndomen och är klärvoajant, klärsentient, kläraudient med mera. Hon är certifierad på Academy for Inner Potential, en mediumskola i Stockholm under ledning av Vendela Cederholm och Lottie Wahlin.

I sitt arbete specialiserar hon sig på förmedling av anförvanter och guider och erbjuder tarotläsning samt vägledda meditationer i grupp och energihealing med visualisationer med mera. Carinas önskan är att hennes arbete ska hjälpa människor till en ökad förståelse för det som finns utöver den verklighet de flesta av oss kan uppfatta. Hon verkar för denna öppenhet både genom eget medial förmedling av anförvanter och guider, och genom att hjälpa andra att återupptäcka de medfödda förmågor som idag ofta undertrycks i tidiga barndomsår.

Sandra Ehlers bor sedan 12 år utomlands, och reser hit från Österrike, där hon skapat sitt drömliv i bergen. Sandra är teknisk fysiker utbildad på KTH. En krokig väg förde in på djupstudier i buddhism, traditionell yoga-filosofi och healing i en resa från skepticism till djupnande klarhet över vårt livsarbete. Hon är certifierad Reiki Master, certifierad yoga-instruktör, och utvecklar retreat och kurser i mindfulness, meditation, body-mind och inre arbete.

Sandras drivkraft är att stödja vår gemensamma spirituella resa och att hjälpa människor till fördjupad meditation och till en rikare livsupplevelse. Allt inre arbete underlättas om vi har en stabil grund. Sandra tar därför ett helhetsperspektiv som inkluderar alla aspekter av livet och alla människors unika förutsättningar. Ett fokus på grundläggande principer, snarare än på enskilda metoder, ger stöd till varje person att forma ens spirituella och yttre liv efter personliga förutsättningar. Intuition är en viktig nyckel i detta arbete.


Varmt välkomna önskar
Carina Ehlers & Sandra Ehlers